Zonder afspraak testen en prikken bij de GGD

2 november 2021

Snotneuzen, hoesten en koortsrillingen. Het griepseizoen staat weer voor de deur. De kans dat u verkoudheidsklachten krijgt, wordt groter. Maar is het nou een onschuldige verkoudheid, griep of corona? Laat u bij klachten altijd voor de zekerheid testen bij GGD Rotterdam-Rijnmond.

U kunt op elke testlocatie zonder afspraak binnenlopen en u laten testen. De uitslag is er meestal binnen 24 tot 48 uur. Kijk welke testlocatie er bij u in de buurt zit op www.ggdrotterdamrijnmond.nl/testenzonderafspraak.

Vaccineren zonder afspraak

Heeft u nog geen prik gehad, maar wilt u die wel? Ook daarvoor kunt u zonder afspraak terecht op elke vaccinatielocatie van de GGD. Twijfelt u nog, of heeft u vragen over corona? Ook dan bent u welkom! Kijk voor alle locaties en openingstijden in de regio op www.ggdrotterdamrijnmond.nl/prikkenzonderafspraak.

Het virus is nog niet weg

Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie. Heeft u klachten? Blijf thuis en laat u zo snel mogelijk testen. Blijf vaak uw handen wassen, zorg thuis voor voldoende frisse lucht en geef elkaar de ruimte. Zo voorkomen we samen de verspreiding van het coronavirus.