Wijkevent voor inwoners van Kortland-Noord op 4 september

3 september 2021

Wilt u zich onder het genot van een hapje en een drankje laten inspireren om duurzamer te gaan wonen? Kom dan naar het wijkevenement! Op zaterdag 4 september organiseren we voor inwoners van Kortland-Noord bij het Streekmuseum Krimpenerwaard. Dit wijkevenement vormt de afsluiting van diverse activiteiten die de afgelopen tijd zijn georganiseerd voor de wijkactie ‘Energiezuinig wonen in Kortland-Noord’.

Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud

Kom bijvoorbeeld naar de kraam van Energiek Krimpen. Schrijf u daar in als lid en maak kans op een stukje zonnedak op het Krimpenerwaard College ter waarde van €300. Of ga in gesprek met Stichting Buurkracht. Daarnaast kunnen kinderen hun eigen tiny house knutselen.

 

Informatie over duurzaam wonen

Verder kunt u zich laten informeren over duurzaamheidsleningen en een bezoekje brengen aan de WoonWijzerWagen. Zon & Zo is aanwezig voor informatie over zonne-energie. Deel uw droom voor de wijk in ruil voor een ijsje van Kaasboerderij ’t Klooster. Proef lekkere lokale en regionale producten van Rechtstreex. Ook kunt u het Streekmuseum bezoeken. Dit alles onder het genot van een hapje van Smaak van de Waard (zolang de voorraad strekt) en de heerlijke koffie en thee van Zjee Café. Door de coronamaatregelen kunnen er maximaal 84 bezoekers tegelijk aanwezig zijn.

Kijk voor meer informatie over de wijkactie op www.krimpenaandenijssel.nl/wijkactieKortlandNoord.