Wie wordt Krimpenaar van het jaar 2019?

20 november 2019

Elk jaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de Krimpenaar van het jaar bekend gemaakt. Deze persoon ontvangt uit handen van burgemeester Martijn Vroom de Guldemont-oorkonde. Kent u iemand die het verdient om de Guldemont-oorkonde 2019 te ontvangen? Draag deze persoon dan voor!

De oorkonde wordt toegekend aan inwoners van de gemeente Krimpen aan den IJssel die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor een instelling, een groep mensen of een individueel persoon. 

Aanmelden

Heeft u iemand in gedachten die volgens u voor de Guldemont-oorkonde in aanmerking komt? Stuur dan een e-mail gericht aan het college van burgemeester en wethouders naar gemeente@krimpenaandenijssel.nl, onder vermelding van ‘Guldemont-oorkonde’. In deze e-mail omschrijft u kort de persoon die u op het oog heeft en de redenen waarom u vindt dat deze persoon de Guldemont-oorkonde verdient. U kunt ook een brief schrijven naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 2920 AE Krimpen aan den IJssel.

Tot 30 november 2019 kunt u iemand voordragen. Het college laat zich bij de toekenning adviseren door het Guldemont-comité.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met mevrouw F. Zwijnenburg via telefoonnummer 14 0180.