Werkzaamheden Nieuwe Tiendweg fase 1: van 13 juli tot en met 15 augustus

10 juli 2020

De Nieuwe Tiendweg is ter hoogte van de kruising met de Boerhaavelaan tot de rotonde bij de Burgemeester Aalberslaan volledig afgesloten in beide richtingen voor al het verkeer. Tijdens de afsluiting vervangt de aannemer de bestaande duiker. Dat is de waterverbinding onder de weg van de Buys Ballotsingel/Vincent van Goghlaan. In deze fase verbreedt de aannemer de Nieuwe Tiendweg en vinden er werkzaamheden plaats aan kabels en leidingen. Ook komt er een nieuwe fietsoversteek van de Vincent van Goghlaan naar de Buys Ballotsingel. De eerste fase start op maandag 13 juli 7.00 uur en eindigt op zaterdag 15 augustus 16.00 uur. Tijdens de afsluiting geldt een omleiding voor automobilisten, fietsers en voetgangers omgeleid.

Omleidingsroute autoverkeer:

Autoverkeer komend vanaf de Grote Kruising wordt omgeleid:

  • Enerzijds via de Albert Schweitzerlaan, de Koekoekstraat en de Burgemeester Aalberslaan
  • Anderzijds via de Van Ostadelaan, de Ouverturelaan en de Stad en Landschap.

Omleidingsroute fietsverkeer:

  • Fietsverkeer vanaf de rotonde bij de Burgemeester Aalberslaan wordt omgeleid via de Burgemeester Aalberslaan, de Nachtegaalstraat, de Oranjesingel, de Noorderstraat en de Rotterdamseweg
  • Fietsverkeer vanaf de Van Ostadelaan wordt omgeleid via de Boerhaavelaan, de Koekoestraat, de Elckerlyc, de Nachtegaalstraat, de Oranjesingel, de Noorderstraat en de Rotterdamseweg.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden, de fases en de omleidingsroutes op www.degrotekruising.nl.