Werkzaamheden op bovenstaande plattegrond

Op de plattegrond hierboven vindt u een overzicht van de actuele werkzaamheden in Krimpen aan den IJssel. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de gemeente, provincie of Rijkswaterstaat. Wij proberen de plattegrond zo actueel mogelijk te houden. Echter kunnen hier geen rechten aan verleend worden.

Wegwerkzaamheden in Krimpen

Regelmatig werken we aan de weg om de kwaliteit van onze wegen en de bereikbaarheid optimaal te houden. Wegwerkzaamheden kunnen hinder veroorzaken. Maar we proberen daarbij altijd om de overlast tot een minimum te beperken. Als er een omleiding is, dan wordt dit op de plek van de werkzaamheden met borden aangegeven.

Werkzaamheden op de kaart in Melvin

Op de overzichtskaart vindt u de huidige wegwerkzaamheden in en rondom de gemeente Krimpen aan den IJssel. Hier staan ook de werkzaamheden vanuit aannemers op vermeld.

Tip: pas linksboven de kaart de datum aan. Zo kunt u de wegafsluitingen in de nabije toekomst bekijken. Ook staat er een routeplanner op de kaart. Deze vindt u in de balk bovenaan de kaart. De routeplanner houdt bij het berekenen van uw route rekening met de omleidingen.

Bekijk hier de overzichtskaart van de werkzaamheden