Vanaf 12 oktober vier weken lang duurzame activiteiten tijdens de Krimpense Klimaatweken

9 oktober 2020

Op 12 oktober starten de Krimpense Klimaatweken. Vier weken lang zijn er in Krimpen allerlei duurzame activiteiten voor jong en oud. De Krimpense Klimaatweken eindigen 7 november. We organiseren activiteiten om inwoners in beweging te krijgen om een extra stap te zetten voor het klimaat. 

Activiteiten tot en met 18 oktober

We trappen de Krimpense Klimaatweken op 12 oktober af met een kleurwedstrijd voor kinderen op de Krimpense basisscholen. ’s Avonds organiseert de WoonWijzerWinkel een webinar over isoleren. Op 13 oktober kunt u deelnemen aan een ZIN-wandeling van ‘Zin in groen’ met als gespreksonderwerp duurzaam reizen. Maak op 17 oktober bij de Crimpenhof kennis met de energiecoöperatie van Krimpen, Energiek Krimpen. Ook staat bij het winkelcentrum de WoonWijzerWagen met advies over energiebesparende maatregelen in huis. Bij deze wagen kunt u als huiseigenaar ook kijken welke energiebesparende producten u met de WoonWijzerBox koopt. Bent u huiseigenaar en heeft u nog geen gebruikt heeft gemaakt van uw cadeau van de gemeente ter waarde van 90 euro dan is dit uw kans! Stel uw eigen WoonWijzerBox samen voor minimaal 100 euro, dan krijgt u direct 90 euro korting. Als u zaterdag voor 13.00 uur uw WoonWijzerBox bestelt, wordt deze nog dezelfde dag bij u thuis bezorgd.

Ook voor kinderen vinden er leuke activiteiten plaats tot 18 oktober

Voor kinderen op de Krimpense basisscholen is er tijdens de klimaatweken een kleurwedstrijd. En alle kinderen in Krimpen aan den IJssel kunnen op 17 oktober meedoen aan een ontdektocht door Krimpen. Haal de informatie en een leuke verrassing die zaterdag op bij de WoonWijzerWagen en ontdek welke energiebesparende maatregelen er al in Krimpen zijn.

Meld u(w kinderen) aan voor de activiteiten

Kijk voor de actuele informatie over de Krimpense activiteiten op www.krimpenaandenijssel.nl/klimaatweken. Ook vindt u op deze pagina’s de links waar u zich aanmeldt voor de activiteiten. 

We houden rekening met de RIVM-richtlijnen

Alle activiteiten organiseren we onder voorbehoud van de coronamaatregelen in Nederland. Het kan ook voorkomen dat we activiteiten moeten annuleren.