Stook niet voor de mussen en investeer in isolatie van uw woning

4 augustus 2020

Niemand wil geld op straat gooien, maar toch zijn er nog veel woningen waar kostbare warmte verloren gaat. Dit gebeurt via ongeïsoleerde daken, vloeren en gevels. Zonde! Dankzij de verhoogde isolatiesubsidie ‘Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)’ krijgt u tussen 1 juni en 31 december ongeveer 30 procent van uw investering terug. Ons energieloket de WoonWijzerWinkel doet daar nog een schepje bovenop. Dit doen ze met de inkoopactie isolatie. 

Isoleer uw woning voordelig met de inkoopactie van de WoonWijzerWinkel

Met de inkoopactie isolatie start u extra voordelig met isoleren. Het aanbod is ruim. Er zijn actieprijzen voor bodem-, vloer-, spouw-, glas- en dakisolatie. Neem een kijkje op de website woonwijzerwinkel.nl/inkoopisolatie om alle actieprijzen en de bijbehorende subsidiebedragen te bekijken. Weet u niet precies welke maatregel voor u de meeste besparing oplevert? Laat u dan voorlichten door een adviseur van de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van onze gemeente en geeft onafhankelijk advies over duurzaam wonen. Ook kunt u gebruikmaken van de duurzaamheidslening van de Gemeente Krimpen aan den IJssel om maatregelen voor bijvoorbeeld isoleren te betalen. Informatie over deze lening vindt u op www.krimpenaandenijssel.nl/duurzaamheidslening.

Subsidie om huiseigenaren te stimuleren om woningen te isoleren

De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis is er om huiseigenaren te stimuleren om het verduurzamen van hun woning niet uit te stellen. De subsidie kent een aantal voorwaarden. Zo geldt deze alleen voor woningeigenaren (die de woning zelf bewonen). Ook kunt u de subsidie pas aanvragen bij twee of meer isolatiemaatregelen. Bijvoorbeeld door uw dak en gevel te isoleren. Meer informatie en voorwaarden vindt u op woonwijzerwinkel.nl/seeh.