Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel presenteert programma Coming Out Day

6 oktober 2021

Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel organiseert ter gelegenheid van Coming Out Day op 11 oktober twee publieke activiteiten. Om 9.00 uur wordt de Regenboogvlag gehesen op het Raadhuisplein. Aansluitend is er een inloop-koffieochtend in Eetcafé De Crimpenaar. Om 19.30 uur is er een bijzondere theatervoorstelling in kerkgebouw De Wingerd: David. Voor deelname aan de activiteiten is aanmelden verplicht. Toegang is gratis.

De regenboogvlag wordt op 11 oktober om 9.00 uur gehesen

Op Coming Out Day, 11 oktober 2021, hijst het Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel, samen met de wethouder inclusie Coen Derickx, de Regenboogvlag op het Raadhuisplein. Aansluitend is er een inloop-koffiebijeenkomst voor aanwezigen bij het hijsen van de vlag en andere belangstellenden. Deze bijeenkomst is in Eetcafé de Crimpenaar, Elkerlyc 1 (in het gebouw van Ontmoetingscentrum De Tuyter).

Theatervoorstelling David

Om 19.30 uur speelt Theater aanZ de voorstelling David in kerkgebouw De Wingerd, Populierenlaan 90a. Het is de eerste keer dat deze voorstelling in een kerkgebouw gespeeld wordt. David is een universeel verhaal over het al dan niet durven uiten van je worsteling of geheim. David gaat over trouw zijn aan jezelf, je geloof, je familie en je vrienden. Wat als je homo en christen bent? Gaat dit samen? David is gebaseerd op en geïnspireerd door de persoonlijke verhalen van de acteurs, een groep jonge christenen. Na afloop van de voorstelling is een gesprek met de acteurs gepland.

Sluit u aan bij het Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel

Het Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel is onlangs opgericht als ontmoetingspunt voor de LHBTI+-gemeenschap en iedereen die zich daarmee verbonden voelt. Een kleine werkgroep is actief bezig met de organisatie van evenementen en bijeenkomsten. Voor de verdere uitbouw van het netwerk zijn nieuwe leden van harte welkom. U kunt zich aanmelden via regenboognetwerkkrimpen@outlook.com.

Regenboognetwerk hoopt op ruime belangstelling

We hopen op ruime belangstelling voor het hijsen van de regenboogvlag om 9.00 uur op het Raadhuisplein en de theatervoorstelling David om 19.30 uur in de Wingerd. Vanwege de coronamaatregelen is aanmelding voor beide evenementen verplicht. Stuur een email naar regenboognetwerkkrimpen@outlook.com en geef daarin aan welk evenement u wilt bijwonen. Beide evenementen kan natuurlijk ook. U bent van harte welkom! De toegang is gratis. U krijgt een bevestiging met daarin informatie over de geldende coronamaatregelen.

Voor zowel het koffiemoment bij Eetcafé de Crimpenaar, als de theatervoorstelling in De Wingerd, heeft u een geldige QR-code nodig.