Project ‘de Grote Kruising’ gaat officieel van start op 12 december

10 december 2019

Op 12 december is van 15.00 tot 15.30 uur de officiële start van het project ‘de Grote Kruising’ en daarmee de herinrichting van de Algeracorridor. De officiële start vindt plaats ter hoogte van de Wethouder Hoogendijktunnel, parallel aan de wisselstrook.

Onthullen bouwbord en slaan eerste paal

Anthon Timm, projectwethouder voor ‘de Grote Kruising’ onthult samen met een vertegenwoordiging van de aannemers in het bouwteam en de subsidieverstrekkers het bouwbord. Vervolgens wordt de eerste funderingspaal van de fly-over aangebracht ter hoogte van de Wethouder Hoogendijktunnel.

Door fly-over komt er meer ruimte voor busstations

Om ruimte te bieden aan nieuwe bushaltes langs de C.G. Roosweg (N210) wordt de bestaande wisselstrook verlegd, meer richting het raadhuis. De nieuwe fly-over zorgt ervoor dat het toekomstige verkeer de bestaande wethouder Hoogendijktunnel bovenlangs kan kruisen. Meer informatie over het project vindt u op www.degrotekruising.nl.

Wilt u aanwezig zijn bij de officiële start? Meldt u zich dan aan

Om te weten hoeveel mensen aanwezig zijn op de bouwlocatie, is het belangrijk dat u zich aanmeldt. U kunt zich tot 10 december aanmelden via www.krimpenaandenijssel.nl/12december.