Open Dag de Grote Kruising zaterdag 11 december

25 november 2021

Rondlopen op het afgesloten wegdek van de Grote Kruising? Benieuwd naar de werkzaamheden die daar worden uitgevoerd? Kom dan langs op onze Open Dag op zaterdag 11 december. Iedereen is welkom! Ook mensen van buiten Krimpen aan den IJssel. Kinderen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

In een uur tijd praten wij u bij en leiden wij u rond over het afgesloten wegdek. U ziet met eigen ogen wat er gebeurt. Natuurlijk kunt u ons vragen stellen over de werkzaamheden die op dat moment worden gedaan. De maximale groepsgrootte is 10 personen. Wij zorgen voor een hesje en helm.

Programma

Het programma bestaat die dag uit twee onderdelen:

Presentatie

Allereerst krijgt u een presentatie van ongeveer 25 minuten in een tent op het bouwterrein van Van Hattum en Blankenvoort. Wij vertellen u graag over de aanleiding en noodzaak voor de reconstructie van de Grote Kruising. Ook lichten wij onze aanpak toe. Wij gaan dieper in op de toegepaste technieken. De Grote Kruising is na 2022 klaar voor de toekomst. 

Rondleiding

Na de presentatie gaat u met uw groepje naar buiten voor de rondleiding van ongeveer 30 minuten. De rondleiding gaat over het wegdek dat is afgesloten. Hier wordt gewerkt aan fase 6. U krijgt verschillende onderdelen van de werkzaamheden te zien. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om vragen te stellen. Interessant voor jong en oud!

Ieder half uur start een nieuwe groep. De laatste groep start om 15.00 uur.

De volgorde van het programma staat vast. U kunt zich alleen aanmelden voor beide onderdelen. Totale duur is maximaal 1 uur. Aanmelden is verplicht.

Waar verzamelen?

Verzamelen bij de tent op het bouwterrein van Van Hattum en Blankevoort, naast Waardzicht. Bent u 5 minuten voor aanvang aanwezig? Na afloop van de rondleiding komt u hier weer terug. U krijgt een uniek kijkje in de keuken bij het project de Grote Kruising.

Aanmelden kan via www.degrotekruising.nl. Meld u snel aan, want vol = vol! 

Graag zien wij u op 11 december!