Online informatieavond hybride warmtepompen

15 februari 2023 Installateur plaatst een hybride warmtepomp.

Bent u benieuwd of uw huis geschikt is voor een hybride warmtepomp? Meld u aan voor de online informatieavond over hybride warmtepompen op maandag 6 maart. Daar ontdekt u alles over deze manier van duurzaam en energiezuinig verwarmen.

Wat is een hybride warmtepomp?

Met een hybride warmtepomp bespaart u gas. Een hybride warmtepomp werkt samen met de cv-ketel. De hybride warmtepomp zorgt voor het grootste deel (50 tot 80 procent) van de verwarming van uw woning. De cv-ketel verwarmt het water. En springt bij als het nodig is, bijvoorbeeld als het buiten vriest. Zo bespaart u flink op gasverbruik en energiekosten.

Aanmelden voor de online informatieavond op 6 maart

Op de online informatieavond vertellen de experts van het Regionaal Energieloket (REL) u alles over hybride warmtepompen. De werking, de voordelen en nadelen, de kosten en de besparing. Ook hoort u meer over de speciale inkoopactie die we als gemeente organiseren met het REL.

Kunt u niet op 6 maart? Meld u dan ook aan. U krijgt dan per e-mail een link om de avond terug te kijken.

Datum: maandag 6 maart
Tijd: 19.30 – 20.30 uur
Locatie: online
Aanmelden: via het Regionaal Energieloket.

Lukt het niet om u aan te melden? Bel de helpdesk van het REL op (088) 525 4110.

Goed om te weten: u bent zelf niet in beeld tijdens de avond. Vragen stellen kan via de chat. Dan krijgt u antwoord van de experts van het REL.

Inkoopactie voor hybride warmtepompen

De gemeente helpt u graag onderzoeken of een hybride warmtepomp bij uw huis en situatie past. Daarom hebben we een speciale inkoopactie voor hybride warmtepompen. De technisch adviseurs van het REL vroegen installateurs in de regio om een aanbod. Het REL koos het beste aanbod uit op basis van hun ervaring, garanties en de prijs.

Wilt u gebruikmaken van dit aanbod? Meld u dan na de informatieavond vrijblijvend aan voor de inkoopactie. U zit nergens aan vast. U onderzoekt samen met de installateur wat de beste oplossing is voor uw huis. En kiest altijd zelf of u uiteindelijk voor een hybride warmtepomp kiest.

Aanmelden voor de inkoopactie hybride warmtepompen

Door de grote vraag naar hybride warmtepompen is er beperkt plek om mee te doen. Om iedereen een eerlijke kans te geven, gaat de inschrijving open na de informatieavond. Dus op 6 maart om 20.30 uur. Inschrijven voor deze actie doet u ook via het Regionaal Energieloket, tot uiterlijk 4 april.

Heeft u nog vragen?

Stuur een e-mail naar info@krimpenduurzaam.nl. Of bel 14 0180. Dan helpen we u verder.