Ondernemers opgelet! Ook u kunt de dupe worden van cybercrime

30 maart 2022 Foto van een persoon met een trui aan met een laptop;.

Ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting zijn vormen van cybercrime die veel schade kunnen veroorzaken. Denk aan financiële schade, imagoschade en tijdsverlies.  Cybercrime is een toenemend probleem. Steeds meer collega’s van u worden de dupe van digitale criminaliteit.

Kom naar de talkshow op maandag 25 april

Wilt u weten wat u kunt doen om te voorkomen dat ook u slachtoffer wordt? Kom dan naar de talkshow cybercrime op maandag 25 april. Deze talkshow vindt plaats onder leiding van misdaadjournalist Kees van der Spek. De sprekers in deze talkshow zijn onder andere onze cyberburgemeester Martijn Vroom, de politie, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), een cyberspecialist en een Krimpense gedupeerde van cybercrime.

Meld u aan via de link

De talkshow op maandag 25 april vindt plaats in het Krimpenerwaard College, Groene Wetering 1 van 19.30 tot 21.15 uur. Er staat koffie en thee voor u klaar vanaf 19.00 uur. Na de talkshow is er nog gelegenheid om van 21.15 tot 22.00 uur na te praten en te netwerken.

U kunt zich aanmelden via www.krimpenaandenijssel.nl/talkshowcybercrime. U kunt er ook voor kiezen de talkshow vanuit huis te volgen via een livestream. U ontvangt dan in de week van het event de juiste link in uw e-mail.

Burgemeester Martijn Vroom roept de ondernemers op om de talkshow bij te wonen