Nieuwe zonnepanelenactie in Krimpen

15 september 2021

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. De gemeente Krimpen aan den IJssel wil het u als inwoner makkelijk maken om zelf zonne-energie op te wekken.

De gemeente organiseerde daarom begin dit jaar een inkoopactie voor zonnepanelen. Met ruim 250 aanmeldingen en veel enthousiaste reacties was de actie een groot succes. Van 14 september tot 8 november is het opnieuw mogelijk om van deze inkoopactie gebruik te maken. Voor deze actie werken we samen met Zonnepaneleninkoopactie.nl. Zonnepaneleninkoopactie.nl is een initiatief van WWC & Partners in Krimpen aan den IJssel. WWC & Partners is een partij die al meer dan 10 jaar ervaring heeft met zonne-energieprojecten. Zij maken gebruik van betrouwbare en ervaren gecertificeerde installateurs uit de regio.

Maak voor 8 november een afspraak voor een woningopname 

Tot 8 november kunt u zich aanmelden voor een woningopname. Een woningopname is nodig om u advies op maat te kunnen bieden.

Maak een afspraak voor een woningopname via de website www.zonnepaneleninkoopactie.nl. Op deze website laat u uw gegevens achter. Een medewerker van Zonnepaneleninkoopactie.nl neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak. Na de afspraak ontvangt u een persoonlijke offerte. De offerte is gratis en u zit nergens aan vast. U beslist zelf of u gebruik wilt maken van het aanbod en zonnepanelen wilt laten installeren.

Heeft u vragen over de actie? Neem dan contact op

Heeft u nog vragen over de zonnepanelenactie? De medewerkers van Zonnepaneleninkoopactie.nl beantwoorden deze graag voor u. Zij zijn bereikbaar via info@zonnepaneleninkoopactie.nl of bel 088 003 34 56.