Meld u aan als voorbeeldwoning en krijg een gratis energie-adviesrapport

9 juni 2021

Woont u in de wijk Kortland-Noord? Lees dan verder. Om u te helpen organiseren we samen met het Regionale Energieloket een wijkactie. Energie besparen is goed voor uw portemonnee en het milieu. Maar waar te beginnen?

In uw wijk staan verschillende woningtypen. We willen van de meest voorkomende woningtypes 1 bestaande woning onderzoeken. Dat worden de voorbeeldwoningen voor Kortland-Noord. Voor deze voorbeeldwoningen schrijven energieadviseurs Stijn en Roeland van het Regionaal Energieloket een adviesrapport. Daarin staan de slimste stappen om energie te besparen. U kunt het rapport voor uw woningtype straks gratis lezen via de website van het Regionaal Energieloket. 

Wilt u voorbeeldwoning worden? Meld uw woning dan voor 11 juni aan. Uw woning aanmelden als voorbeeldwoning kan op www.regionaalenergieloket.nl/acties. Voer uw postcode in. Klik op de knop ‘Energiezuinig Wonen in Kortland-Noord’ en klik vervolgens op ‘Aanmelden als voorbeeldwoning’. Als gemeente betalen we de kosten van de adviesrapporten voor de voorbeeldwoningen. Technisch adviseurs Stijn en Roeland van het Regionale Energieloket zijn op 17 juni in de wijk voor de woningopnames. Als u zich heeft aangemeld, is de kans groot dat ze bij u aanbellen voor een opname. Bent u niet thuis? Geen probleem, dan gaan ze bij de volgende voorbeeldwoning langs. Kijk voor meer informatie over de wijkactie in Kortland-Noord op onze website: www.krimpenaandenijssel.nl/wijkactieKortlandNoord