Krimpense inwoners gevraagd om mee te denken over vervoersmogelijkheden

27 oktober 2020

Om de doorstroming van de Algeracorridor in de toekomst te verbeteren, wordt de Grote Kruising opnieuw ingericht. Deze werkzaamheden kunnen zorgen voor langere reistijden. Inwoners die op de hoogte willen blijven van de werkzaamheden én mee willen denken over mobiliteitsmaatregelen en reisalternatieven kunnen zich aanmelden via de website van Ways2go.

In het project de Grote Kruising werken Rijkswaterstaat, provincie Zuid-Holland,  Metropoolregio Rotterdam Den Haag, gemeenten Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Krimpenerwaard en Rotterdam en De Verkeersonderneming samen aan een betere doorstroming van de Grote Kruising en de Algeracorridor.

Blijf op de hoogte

Via Ways2go (www.ways2go.nl) kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven én meedenken. Inwoners die zich aanmelden bepalen zelf of ze alleen geïnformeerd willen worden of ook betrokken willen zijn bij bijvoorbeeld informatieve sessies over reisalternatieven. Ways2go is een publiekscampagne die zich richt op slim reizen en alternatieven voor de auto in de spits.