Krimpens college staat stil bij Nationale Herdenkingsdag Corona

6 oktober 2020

Burgemeester Martijn Vroom en wethouders Anthon Timm, Wubbo Tempel, Coen Derickx en Hugo van der Wal tonen met een videoboodschap hun blijk van waardering en steun aan iedereen die is getroffen door het coronavirus. Vandaag is het namelijk Nationale Herdenkingsdag Corona. Deze dag staan we stil bij alles wat er is gebeurd in de periode sinds de uitbraak van het coronavirus.

Alle Krimpense inwoners geven wij graag de mogelijkheid om naasten te herdenken die zijn overleden aan het virus, hun baan hebben verloren of in financiƫle nood zitten. Een moment van bezinning, waarbij we gezamenlijk terugkijken, meeleven, verhalen delen en hoopvol vooruitblikken.

De coronacrisis staat voor velen van ons immers voor een zeer moeilijke periode in ons leven. Er zijn mensen ernstig ziek geworden en overleden. Sommige mensen verloren hun baan. Diploma-uitreikingen, familiebijeenkomsten en andere zaken die het leven mooi maken gingen niet door.

Wilt u iemand herdenken? Wilt u ergens bij stil staan? En waarom? Stuur uw corona herdenking naar communicatie@krimpenaandenijssel.nl. Alle herinneringen worden op een speciale pagina op www.krimpenaandenijssel.nl geplaatst.

De videoboodschap van het college, inclusief ondertiteling, is via deze link te zien: https://youtu.be/8dyI7QgD7Fs