Krimpenaar van het jaar

25 oktober 2022 Foto van het raadhuis en de Oekraïense vlag.

Elk jaar wordt in januari de Krimpenaar van het jaar bekend gemaakt. Deze persoon ontvangt uit handen van burgemeester Martijn Vroom de Guldemont-oorkonde. Kent u iemand die het verdient om de Guldemont-oorkonde 2022 te ontvangen? Draag deze persoon dan voor! De oorkonde wordt uitgereikt aan inwoners die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor een instelling, een groep mensen of een individueel persoon.

Aanmelden

Heeft u iemand in gedachten die volgens u voor de Guldemont-oorkonde in aanmerking komt? Stuur dan een e-mail gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Deze kunt u mailen naar gemeente@krimpenaandenijssel.nl, onder vermelding van ‘Guldemont-oorkonde’. In deze e-mail omschrijft u wie u wilt voordragen en legt u uit waarom u vindt dat deze persoon de Guldemont-oorkonde verdient U kunt ook een brief schrijven. Deze kunt u sturen naar Postbus 200, 2920 AE Krimpen aan den IJssel.

U heeft tot 7 december 2022 de tijd om iemand voor te dragen

Het college laat zich adviseren door het Guldemont-comité. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met team communicatie via telefoonnummer 14 0180.