Koninklijke Onderscheiding voor de heer M. Henderson en de heer D. van Kooten

24 november 2019

Op zaterdag 23 november heeft burgmeester Martijn Vroom een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer M. Henderson en de heer D. van Kooten. Zijne Majesteit de Koning heeft de heer M. Henderson en de heer D. van Kooten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij krijgen een Koninklijke Onderscheiding omdat zij al 25 respectievelijk 22 jaar bevelvoerder zijn bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. 

De heer M. Henderson

In 1994 is de heer M. Henderson als brandweerman begonnen bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. De afgelopen jaren heeft de heer Henderson zich ontwikkeld tot een ervaren bevelvoerder op de Deerenbergkazerne in Krimpen aan den IJssel. De heer Henderson staat voor zijn medemens dag en nacht klaar. Hij draagt graag bij aan de ontwikkeling van het korps door het geven van instructies aan de collega’s. Tijdens uitrukken, oefeningen en evenementen heeft hij zich met veel passie ingezet voor mens en dier.

De heer D. van Kooten

In 1997 is de heer D. van Kooten begonnen als brandweerman bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. In de loop der jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren bevelvoerder op de Deerenbergkazerne in Krimpen aan den IJssel. De heer Van Kooten verstaat zijn vak en voert dit met veel passie uit.