Kom naar de Geldmarkt op 30 maart

17 maart 2022 Een illustratie van een man en een vrouw met munten

Op 30 maart van 12.00 tot 15.00 uur is er een Geldmarkt bij het Gezondheidscentrum. Hier kunt u terecht met al uw vragen over geld en inkomen. Bijvoorbeeld als u geldzorgen heeft. Of als u wilt weten hoe u plaatsgenoten met geldzorgen kunt helpen.

Heb je vragen over geld?

Wat kan ik doen als ik de sportclub van mijn kinderen niet kan betalen? Hoe krijg ik mijn administratie op orde? Waar kan mijn oude buurvrouw hulp krijgen nu de boodschappen weer duurder worden? Al deze vragen en meer beantwoorden we tijdens de Geldmarkt. We staan voor u klaar met onze partners van KrimpenWijzer, de Blije Gift, Fair Chance, de Jonge Krijger, Leergeld Hollandsche IJssel, Schuldhulpmaatje en de Voedselbank. En met een gratis hapje en drankje!

Komt u ook naar de Geldmarkt? We zien u graag op 30 maart.

Wilt u nu al meer weten over financiële steun voor inwoners met een laag inkomen? Kijk dan op www.krimpenaandenijssel.nl/financiële-steun.