Kinderactiviteiten tijdens de Klimaatweek

19 oktober 2021

Van 28 oktober tot en met 6 november organiseert gemeente Krimpen aan den IJssel de Klimaatweek. Een week met extra aandacht voor klimaat en milieu. Voor kinderen zijn er een aantal speciale activiteiten.

Tijdens de Klimaatweek kun je meedoen aan de Klimaatbingo. Deze bingo organiseren we samen met Synerkri. Vanaf 28 oktober kun je een bingokaart ophalen bij Synerkri of deze downloaden via www.krimpenaandenijssel.nl/klimaatweken. Wie maakt de bingokaart vol door 9 foto’s te maken van onderwerpen die met het klimaat te maken hebben? We maken de winnaar bekend op 6 november.

6 november is de slotdag van de Klimaatweek

In het Krimpenerwaard College kunnen kinderen van 14.00 tot 15.00 uur het theaterstuk ‘Het Elfje en het Troepmonster’ zien. Els danst in het bos, zoals altijd. Maar opeens regent het afval op haar hoofd. Heeft het Troepmonster hier iets mee te maken? Na de voorstelling kunnen kinderen deelnemen van 15.00 tot 16.30 uur aan de workshop ‘Kunst met afval’ van kunstenares Nora van Krimpen.

Alle activiteiten zijn gratis. Bij de activiteiten houden we rekening met de dan geldende corona-maatregelen. Kijk voor het volledige programma www.krimpenaandenijssel.nl/klimaatweken.