Kennismakingsavond voor nieuwe inwoners van Krimpen

14 juni 2022

Bent u het afgelopen jaar in Krimpen aan den IJssel komen wonen? Welkom! Leuk dat u nu in Krimpen aan den IJssel woont. Om nieuwe inwoners wegwijs in de gemeente te maken, organiseren we een kennismakingsavond. U bent van harte uitgenodigd voor deze avond op maandag 20 juni van 20.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). De avond is in het raadhuis van Krimpen aan den IJssel, aan het Raadhuisplein.

Wat kunt u van deze avond verwachten?

Tijdens de avond vertellen wij u hoe het is om in Krimpen te wonen, te leven en te werken. Daarnaast krijgt u meer informatie over de wijze waarop de politieke besluitvorming in Krimpen aan den IJssel tot stand komt en welke mogelijkheden u heeft om als inwoner hier een bijdrage aan te leveren. Over verschillende manieren waarop u een bijdrage aan de gemeenschap kunt leveren, ontvangt u ook informatie.

Er zijn diverse organisaties aanwezig om u van informatie te voorzien

Na de presentatie heeft u de gelegenheid om in gesprek te gaan met diverse organisaties, zoals onder andere Woningstichting QuaWonen, Synerkri, KrimpenWijzer, IJsselgemeenten, Seniorenplatform, Streekmuseum Krimpenerwaard, de politie, de brandweer en WhatsApp buurtpreventie. Aan het einde van de avond ontvangt u een tasje met daarin meer informatie over Krimpense verenigingen, scholen, zorg en meer.

Aanmelden

Graag weten we of u aanwezig bent op de kennismakingsavond. U kunt zich tot en met donderdag 16 juni aanmelden via deze link: www.krimpenaandenijssel.nl/kennismaking.