Is de gemeenteraad iets voor u? Volg dan de cursus ‘Met raad en daad’

26 juli 2021

Bent u nieuwsgierig naar het werk van de gemeenteraad en wilt u hier meer over horen? Wilt u door gesprekken met raadsleden te weten komen wat hen zo enthousiast maakt over het raadslidmaatschap? Wilt u weten welke fracties er in de gemeenteraad zijn en wat zij belangrijk vinden? Wilt u op een interactieve manier leren hoe het is om als raadslid aan het werk te zijn en een debat te voeren? Dan is ‘Met raad en daad’ wellicht iets voor u!

De cursus is op 4 avonden in september

De gemeenteraad organiseert op woensdag 8, 15 en 22 september de cursus ‘Met raad en daad’. De avonden beginnen om 20.00 uur en duren tot ongeveer 22.00 uur. De cursus sluit af met het bijwonen van de raadsvergadering op donderdag 23 september. Houd die avonden dus vrij in uw agenda. De bijeenkomsten zijn gratis en vinden plaats in het raadhuis.

Alle inwoners van Krimpen van 16 jaar of ouder kunnen deelnemen aan de cursus

De cursus is bedoeld voor alle inwoners van Krimpen aan den IJssel die interesse hebben in de gemeenteraad. Om mee te kunnen doen, moet u wel 16 jaar of ouder zijn. De cursus is een handige introductie als u interesse heeft om bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 politiek actief te worden. Maar als u dat niet wilt, maar wel meer wilt weten over de gemeenteraad, dan bent u ook van harte welkom.

Interesse? Meld u aan door een e-mail te sturen naar de griffie

Bent u 16 jaar of ouder, woont u in Krimpen aan den IJssel en bent u geïnteresseerd in de gemeenteraad? Geef u dan voor 1 september op voor ‘Met raad en daad’ door een e-mail te sturen naar  griffier@krimpenaandenijssel.nl.