Is de collectieve zorgverzekering van de gemeente iets voor u?

19 november 2019

Het is aan het einde van ieder jaar mogelijk om van zorgverzekering te wisselen. Voor onder andere inwoners van Krimpen aan den IJssel is het mogelijk om gebruik te maken van het Rotterdampakket van VGZ. Deze verzekering is speciaal geschikt voor inwoners met veel medische kosten. Heeft en verwacht u in 2020 weinig medische kosten? Dan is een standaard basisverzekering mogelijk goedkoper voor u.

VGZ Rotterdampakket

Het VGZ Rotterdampakket is een pakket met veel vergoedingen en extra voordelen. Het is één pakket dat bestaat uit een basisverzekering met een aanvullende verzekering en een vergoeding voor de tandarts. Op de website van de VGZ vindt u alle informatie. U kunt zich aanmelden via www.vgz.nl/zorgverzekering/gemeenten/ijsselgemeenten.

Heeft u vragen? Of heeft u hulp nodig bij het aanmelden?

U kunt van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur bellen met VGZ op het nummer 0800 887 43 66 (gratis). U kunt ook een afspraak maken voor het spreekuur van VGZ in het raadhuis, Raadhuisplein 2. Een afspraak maken kan door, tijdens kantooruren, te bellen naar 14 0180. De spreekuren in het raadhuis vinden plaats op maandag 2 december tussen 9.30 uur en 12.30 uur en op maandag 9 december tussen 13.00 uur en 16.30 uur. Als u al deelneemt aan de collectieve zorgverzekering van VGZ hoeft u niets te doen. Dan krijgt u een brief van VGZ.