Inzamelen grofvuil uitsluitend via Cyclus

23 juli 2019

De afgelopen dagen is in Krimpen aan den IJssel op een aantal adressen een mailing aan huis bezorgd door Grofvuil Krimpenerwaard (GVK). In de mailing wordt u hulp aangeboden bij het wegbrengen van grofvuil. De gemeente Krimpen aan den IJssel heeft geen betrokkenheid bij de mailing van GVK. De afvalstoffenverordening staat niet toe dat u afval laat inzamelen door een inzamelaar die niet door de gemeente is aangewezen.

Cyclus is de afvalinzamelaar in Krimpen

In Krimpen mag u uitsluitend afval laten inzamelen door Cyclus. Voor het inzamelen van grofvuil kunt u een afspraak maken met Cyclus. De inzamelaar komt tegen betaling het grofvuil ophalen. U kunt Cyclus bereiken via het telefoonnummer 0182 547500. Ook kunt u grof afval zelf wegbrengen naar het Grondstoffencentrum aan de Stormsweg. Grofvuil dat niet is aangemeld bij Cyclus wordt niet ingezameld. U blijft dan verantwoordelijk voor het achtergebleven grofvuil.

Vragen

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, neemt u dan gerust contact op met Peter van den Boogert van de afdeling Ruimte. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer 14 0180 of via gemeente@krimpenaandenijssel.nl.