Informatieavond isolatieactie was een succes

14 juni 2021

Op 14 mei is de isolatieactie in Krimpen aan den IJssel van start gegaan. Tijdens de online informatieavond op 1 juni werden woningeigenaren geïnformeerd over de voordelen van isolatie en deelname aan de isolatieactie. Eén van de voordelen is dat door de aankoop te bundelen een scherpere prijs geboden kan worden. Inmiddels hebben al 100 woningeigenaren zich aangemeld voor de actie.

Aanmelden voor de isolatieactie kan nog tot eind juli

Inschrijven voor de isolatieactie kan tot eind juli. Wees er dus snel bij als u mee wilt doen! Meer informatie over de isolatieactie vindt u op de website van het Regionaal Energieloket via www.regionaalenergieloket.nl/acties. Daar kunt u zich ook inschrijven voor de actie.

Deze isolatieactie is samen met het Regionaal Energieloket. De technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs gevraagd een aanbod in te dienen. Deze zijn beoordeeld op onder andere prijs, kwaliteit, garantstellingen en ervaring. Hierna is de beste partij gekozen om de actie uit te voeren.

Heeft u de online informatieavond gemist? Kijk de opname terug

Via www.regionaalenergieloket.nl/acties kunt u de online informatieavond terugkijken. Zo komt u meer te weten over isolatie. En kunt u kennis maken met de installateurs.