Hulp nodig met verduurzamen? Meld u aan voor de gratis Thuisscan

9 december 2022 Afbeelding ter illustratie van een kat die op de verwarming ligt.

Energie is op dit moment erg duur. Daarom wilt u misschien wel een stap zetten om uw huis energiezuiniger te maken. Maar welke stap? Uw koophuis verduurzamen kan ingewikkeld zijn. Misschien wilt u wel met isoleren beginnen. Of is uw huis al klaar voor de (hybride) warmtepomp? Wilt u weten wat een goede, volgende stap kan zijn voor uw woning? Met de Thuisscan maken we het u zo makkelijk mogelijk om dat te ontdekken. U krijgt een online energie-advies op basis van gegevens uit uw slimme meter.

Meld u aan voor de informatieavond op maandag 12 december

Bent u nieuwsgierig geworden? Meld u dan uiterlijk op 11 december aan voor de eerste informatieavond. Op deze avond vertellen wij u alles over de gratis Thuisscan. Ook is er een expert aanwezig die alles vertelt over isolatie en (hybride) warmtepompen. Zo kunt u meteen al uw inhoudelijke vragen stellen.

Datum:               maandag 12 december

Ontvangst:         19.15 uur

Programma:      19.30 – 22.00 uur

Locatie:               Raadhuis (Raadhuisplein 2)

Zo meldt u zich aan voor de informatieavond

  1. Ga naar krimpenaandenijssel.nl/thuisscan
  2. Vul uw gegevens in.
  3. Klik op ‘verzenden’.

Kunt u niet komen op 12 december, maar wilt u wel een Thuisscan krijgen? Geef dat ook aan via het aanmeldformulier.

Heeft u niet de mogelijkheid om u online aan te melden? Bel dan met ons contactcentrum op 14 0180. Dan melden wij u aan. Ook voor vragen over deze actie kunt u bellen. Of stuur een e-mail naar info@krimpenduurzaam.nl

Wanneer kunt u gebruik maken van de Thuisscan?

U kunt meedoen als u minimaal 12 maanden in een rij-, tussen-, hoek-, 2-onder-1-kapwoning of vrijstaand huis woont (appartementen en maisonettes kunnen niet deelnemen). Ook moet uw woning een slimme meter hebben. En een cv-ketel die gebruikt wordt als hoofdverwarming (ook op koude dagen).

Dit is een nieuw project van de gemeente. Er zijn daarom 100 gratis Thuisscans beschikbaar. Wees er dus snel bij.