Goed voorbeeld doet goed volgen: meld uw woning aan bij de Nationale Duurzame Huizen Route

28 september 2021

Heeft u ervaring met het plaatsen van zonnepanelen, een warmtepomp of bijvoorbeeld isolatie in uw huis? Deel uw kennis en ervaringen met het plaatsen van duurzame maatregelen met andere Krimpenaren. En meld uw woning aan voor de Duurzame Huizen Route op 30 oktober en/of 6 november.

Met uw duurzame woning enthousiasmeert u andere Krimpenaren

In Krimpen aan den IJssel zetten inwoners mooie stappen op het gebied van duurzaam wonen. Andere inwoners willen ook graag aan de slag met hun woning, maar weten soms niet waar zij moeten beginnen. Uw verhaal en/of het bekijken van uw woning tijdens de Duurzame Huizen Route kan andere inwoners daar bij helpen.

Wilt u uw kennis en ervaringen delen? Meld u dan aan via duurzamehuizenroute.nl/aanmelden

De Nationale Duurzame Huizen Route is een onafhankelijk platform waar ervaringen met duurzaam bouwen en wonen centraal staan. Op het platform kunt u uw ervaringen met de duurzame maatregelen delen en vragen van andere huiseigenaren beantwoorden. Het is ook mogelijk om tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 30 oktober en/of 6 november uw woning open te stellen voor bezoekers. Aanmelden kan via duurzamehuizenroute.nl/aanmelden.

Gemeente Krimpen aan den IJssel ondersteunt dit initiatief en moedigt inwoners aan om hun woning aan te melden als voorbeeld. Zo helpen we elkaar om Krimpen duurzamer te maken.