Weekmarkt

In Krimpen aan den IJssel is er op de dinsdagen een weekmarkt aan de Nachtegaalstraat, nabij winkelcentrum de Crimpenhof van 08.00 tot 15.30 uur.

Meer informatie over standplaatsen en de wachtlijst weekmarkten

Onze dinsdagmarkt heeft al jaren lang vaste standplaatshouders. Toch komt er weleens een standplaats vrij. Indien u interesse heeft in een plaats op onze markt, dan kunt u dat kenbaar maken. U kunt in dat geval het e-loketformulier gebruiken om uw gegevens kenbaar te maken voor onze wachtlijst. Op deze pagina vindt u het e-loketformulier. U dient in te loggen met Digi-D. De kosten voor het aanmelden op onze wachtlijst(en) 2022 bedragen € 25,25. Na het invullen van het formulier kunt u direct betalen.

Na ontvangst van uw aanmelding

U ontvangt van uw aanmelding een bevestiging. Ieder opvolgend jaar dat u gehandhaafd wenst te blijven op de wachtlijst dient u dit zelf einde van het huidige jaar (half december uiterlijk) door te geven via e-mail aan gemeente@krimpenaandenijssel.nl. Als u dit niet doet wordt uw vermelding op de wachtlijst doorgehaald. Verlenging voor een volgend jaar brengt geen kosten met zich mee. U betaald alleen bij de eerste aanmelding de legeskosten.

Vragen? Stel ze gerust

Wanneer u vragen heeft over de wachtlijst en/of weekmarkt Krimpen aan den IJssel, bel gerust met 14 0180. U kunt vragen naar mevrouw E. Kalkman (team Duurzaam Wonen en Werken) of de heer A. Zuiddam (marktmeester).