Trouwzaal

De sfeervolle trouwzaal van het raadhuis is voor veel bruidsparen reden om hier hun huwelijk te laten voltrekken of partnerschap te laten registreren. De trouwzaal is smaakvol ingericht en de stoelen zijn zo neergezet dat iedereen goed zicht heeft op het bruidspaar en daarmee de plechtigheid goed kan volgen. Het plein voor het raadhuis biedt genodigden en belangstellenden voldoende ruimte om het bruidspaar op te wachten.

Ruim de tijd

Voor een huwelijk of een geregistreerd partnerschap is een uur beschikbaar. Dit is inclusief de tijd die nodig is voor het maken van foto’s en het uitwisselen van felicitaties. U wordt verzocht om minimaal tien minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. De bode wacht op u bij de entree en begeleidt u en uw gasten naar de trouwzaal. Deze is overigens goed bereikbaar voor minder validen.

Muziek

In de trouwzaal van het raadhuis is een moderne muziekinstallatie aanwezig. Deze kan worden gebruikt voor het afspelen van muziek tijdens uw binnenkomst en wanneer u de trouwzaal verlaat. Als u hiervan gebruik wilt maken, dient u de muziek een week voor de huwelijksplechtigheid (met af te spelen nummers achter elkaar) af te geven bij de receptie van het raadhuis.

Contact

U kunt uw trouwlocatie en datum online reserveren. Wij raden u aan dit ruim van tevoren te doen. Het is raadzaam eerst de huwelijksvoltrekking te bespreken en pas daarna de afspraken voor autoverhuur, receptie, enzovoort te maken. U kunt een datum kiezen voor het lopende jaar of het komende jaar.