Operatie steenbreek

Het klimaat verandert. We ervaren intensievere regenbuien en hetere zomers. Deze weersomstandigheden kan de gemeente Krimpen aan den IJssel nog aan. Maar we moeten ons voorbereiden op de toekomst voor de volgende generaties. Dit kan de gemeente niet alleen.

De gemeente Krimpen aan den IJssel start met een nieuw project genaamd Operatie Steenbreek. Door klimaatverandering is het noodzakelijk dat er meer groen komt. Operatie Steenbreek is een landelijke organisatie die zich hiervoor inzet. In onze gemeente zijn veel tuinen die grotendeels bestaan uit tegels. Graag willen wij met u de strijd tegen klimaatproblemen aangaan door de tegels te vervangen voor groen. Heeft u geen grote tuin maar wel een plat dak op uw schuur of huis, dan kunt u deze ook vergroenen.

Meld u aan voor de acties

Meld u hieronder aan voor de actie ‘Vergoenen van mijn dak’. Dan ontvangt u meer informatie over de verschillende projecten. Zo zorgen we er samen voor dat Krimpen aan den IJssel groener wordt en we onze voeten drooghouden. Verdere informatie over ‘Operatie Steenbreek’ volgt later.

Ik wil mij aanmelden voor het vergroenen van mijn dak