Snoeiafval

Heeft u snoeiafval? Dan kunt u twee dingen doen: het snoeiafval zelf wegbrengen naar het Grondstoffencentrum. Of een afspraak maken met Cyclus om het snoeiafval op te laten halen. Kiest u ervoor dat Cyclus uw snoeiafval inzamelt, dan kunt u een afspraak maken via (0182) 54 75 00. U kunt op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur contact opnemen met Cyclus voor het maken van een afspraak.

Aanbiedregels

Als u met Cyclus een afspraak heeft gemaakt om het snoeiafval op te laten halen, dan moet u op een aantal zaken letten. Er zijn een aantal voorwaarden om het snoeiafval aan te bieden.

  • Het tuin- en snoeiafval mag een dag vóór de ophaaldag vanaf 22.00 uur worden aangeboden. Het moet op de ophaaldag om 7.30 uur op de aanbiedplaats staan.
  • De ophaaldagen zijn uitsluitend bedoeld voor snoeiafval uit privétuinen en niet voor snoeiafval afkomstig van bedrijfsterreinen.
  • De hoeveelheid aangeboden snoeiafval per aanbiedadres mag maximaal 2 kuub bedragen.
  • Het snoeiafval dient gebundeld aangeboden te worden. De bundels mogen niet groter zijn dan 0,50 x 0,50 x 1,00 meter en niet zwaarder zijn dan 25 kilogram.
  • Snoeiafval mag niet in kartonnen dozen of plastic zakken worden aangeboden.

Inzamelfrequentie

Het snoeiafval in Krimpen wordt niet het hele jaar ingezameld. Dit gebeurt uitsluitend in de maanden januari t/m juni en september t/m december. Als u bij Cyclus een afspraak maakt, dan wordt uw snoeiafval opgehaald tijdens de inzamelrondes.
U kunt zelf het hele jaar snoeiafval inleveren op het grondstoffencentrum aan de Stormsweg 11. Dit centrum is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Het grondstoffencentrum is gesloten op zon- en feestdagen. Snoeiafval kunt u gratis aanleveren.

Zonder afspraak wordt uw snoeiafval niet ingezameld

Snoeiafval dat niet is aangemeld, wordt niet ingezameld. Door uw snoeiafval op de juiste wijze aan te bieden voorkomen we met elkaar overlast van snoeiafval in de openbare ruimte.