Muziekschool

Wie muziek wil leren maken is bij de muziekschool aan het goede adres. Of je nou van popmuziek houdt of van klassiek. Jong en oud kan kiezen uit ruim twintig muziekinstrumenten, zangles en theatercursussen. De muziekschool heeft voor beginners een aantal instrumenten te huur. Er zijn regelmatig extra activiteiten, zoals uitvoeringen. Een aantal korte cursussen voor kinderen wordt in samenwerking met de brede school gegeven. Deze vinden plaats in OBS De Fontein. Sinds kort hebben we ook het aanbod Muziekschool + voor getalenteerde leerlingen.

Meer informatie

Behalve na schooltijd, kun je de muziekschool ook tijdens schooltijd tegenkomen. Bijvoorbeeld in leuke projecten of workshops  theater, muziek, beeldende vorming of dans. Deze projecten en workshops, die samen de naam ‘Kunst in de Klas’ hebben, zijn speciaal voor kinderen en jongeren in het basisonderwijs. Maar ook voor de brugklassen van het voortgezet onderwijs. Ook met vragen voor het vak CKV kun je op terecht bij de muziekschool.

Nieuwsgierig geworden?
Voor informatie en inschrijving kun je terecht bij:
De Muziekschool, Tuinstraat 43, 2921 XH Krimpen aan den IJssel
telefoon: 0180 513344
email: muziekschool@krimpenaandenijssel.nl

administratie open: maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.30 uur
openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.00 – 22.00 uur, vrijdag van 9.00 – 20.00 uur

U komt mogelijk in aanmerking voor reductie op het lesgeld. Er zijn twee regelingen voor reductie op het lesgeld: reductie op basis van het inkomen en gezinsreductie. Zie de website van de muziekschool voor meer informatie. Jaarlijks kunt u deze reductie aanvragen.