Muziekschool

Wie muziek wil leren maken is bij Muziekschool Krimpen aan het goede adres. Of je nou van popmuziek houdt of van klassiek, iedereen is welkom. Je kunt kiezen uit les op een instrument,  zangles, korte cursussen of ensembles. Ook wanneer je zelf nog geen instrument hebt. Muziekschool Krimpen heeft instrumenten te huur.

Meer informatie

Muziek maak je samen. Dat is ontzettend leuk, en geeft een extra dimensie aan je spel. Daarom heeft Muziekschool Krimpen diverse bands, ensembles en orkesten voor je. Muziekschool Krimpen organiseert regelmatig evenementen waar je op kunt treden, zoals voorspeelavonden, het Midwinterconcert, de Popnight en het Kindermuziekfestival.

Muziekschool Krimpen is dichtbij. De lessen worden gegeven in de Tuyter. De docenten van Muziekschool Krimpen geven ook lessen op scholen, verzorgen muziekactiviteiten in verpleeghuizen en geven workshops tijdens evenementen en in de brede school.

Nieuwsgierig geworden?
Voor informatie en inschrijving kun je terecht bij:
De Muziekschool in De Tuyter, Nachtegaalstraat 8, 2922 VL Krimpen aan den IJssel
telefoon: 0180 513344
email: administratie@muziekschoolkrimpen.nl

administratie open: maandag t/m donderdag van 9.00-17.00 uur, vrijdag van 10.00-13.30 uur
openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.00 – 22.00 uur, vrijdag van 9.00 – 20.00 uur

Niet iedereen kan de kosten van de muzieklessen dragen. Er zijn verschillende manieren om een financieel steuntje in de rug te krijgen. Er zijn twee regelingen voor reductie op het lesgeld: reductie op basis van het inkomen en gezinsreductie. Zie de website van de muziekschool voor meer informatie.