Kracht van Krimpen

Door een goede samenwerking tussen professionals, gemeente en vrijwilligers én door de mantelzorgers te ondersteunen, blijft de zorg voor Krimpenaren die het hard nodig hebben betaalbaar. Op deze manier kunnen ook mensen zonder (groot) netwerk terugvallen op professionele zorg. U ziet: samen met u zorgen we voor een krachtig Krimpen!

Krant Kracht van Krimpen

In de krant Kracht van Krimpen leest u meer over initiatieven, projecten en inwoners die de ‘eigen kracht’ faciliteren en/of omarmen. Onder documenten en links kunt u de krant Kracht van Krimpen (editie juni 2016) lezen en downloaden.

Samen kracht tegen Eenzaamheid

Onder de vlag van Kracht van Krimpen zitten 100 professionals, vrijwilligers, raadsleden en leden van Krimpense adviesraden. Zij hebben nagedacht over mogelijkheden om meer Krimpenaren met elkaar in contact te brengen dan nu het geval is. Krimpenaren die net als iedereen hun verhaal kwijt willen of andere mensen willen ontmoeten in een ontspannende, uitnodigende omgeving. Het resultaat van deze brainstorm waren vier Dromen: ‘Inloop de IJssel’, ‘Bakkie doen?’, ‘Samen 1 tegen Eenzaamheid’ en het ‘Café van toen en nu’. Kijk voor meer informatie over de projecten in de krant Kracht van Krimpen (juni 2016) bij links. Ook vindt u bij documenten een overzicht van de locaties en de momenten van het project Samen 1 tegen Eenzaamheid.

Volg Facebook en Twitter

In aanloop van een bijeenkomst of festival worden op de Facebookpagina van Kracht van Krimpen de verschillende activiteiten geplaatst en toegelicht. Via Twitter (@krachtkrimpen) kunt u ook op de hoogte blijven.