Grondstoffencentrum (milieustraat)

U kunt grof huisvuil zelf brengen naar het grondstoffencentrum aan de Stormsweg 11. Voor het wegbrengen van huishoudelijk afval naar de milieustraat moet u in bezit zijn van een afvalpas. Brengt u afval naar het Grondstoffencentrum, dan kunt u het afval daar per afvalsoort inleveren. U mag per bezoek maximaal 2 (m3) kubieke meter grof huisvuil aanleveren.

Openingstijden

Het grondstoffencentrum is op maandag tot en met zaterdag van 08.30 tot 16.00 uur geopend. Het grondstoffencentrum is gesloten op zon- en feestdagen.

Huishoudelijk afval

Huishoudelijk afval inleveren zoals frituurvet of verfresten is gratis. Ook klein gevaarlijk afval, glazen, potten en flessen, papier en dode huisdieren kunt u gratis aanleveren. Alle afvalsoorten levert u bij het Grondstoffencentrum gesorteerd in. U kunt geen restafval aanbieden. Neem voor meer informatie contact op met Cyclus, telefoonnummer 0182 54 75 00.

Voorwaarden

De pas voor het grondstoffencentrum hoort bij de woning. Als de vorige bewoners de pas niet hebben achtergelaten, dan kunt u deze hier aanvragen.

Onbeperkt gebruik

Het gebruik van de afvalpas is onbeperkt. Hier zit geen limiet aan.