Gedenkbomen op de begraafplaats Waalhoven

Gedenkboom voor kinderen overleden voor de 24e week van de zwangerschap

Op de begraafplaats Waalhoven is een herdenkingsplek ingericht waar een kindje geboren voor de 24e week van de zwangerschap kan worden begraven en herdacht. Er staat op deze herdenkingsplek een ‘gouden’ herdenkingsboom waarin een gekleurd gedenkblaadje kan worden opgehangen. Daarnaast is hier een plek ingericht waar het kindje begraven kan worden.

De blaadjes hangen in de boom en vormen een regenboog. Het gedenkblad is 105 mm bij 59 mm en heeft een dikte van 3 mm. In dit blaadje kan een naam en een datum gegraveerd worden. Het gedenkblad blijft 50 jaar in de gedenkboom hangen. Kijk voor de kosten op de pagina tarieven.

Gedenkbomen op het verzamelgraf

Op de begraafplaats Waalhoven staan op het verzamelgraf twee gedenkbomen waarin de nabestaanden een gedenkblad kunnen laten ophangen ter herinnering aan diegene die in het verzamelgraf bijgezet zijn.

De naam van de overledene wordt met de geboorte- en sterftedatum in een gedenkblaadje gegraveerd. Het blaadje wordt in de gedenkboom bevestigd. Het gedenkblad is voorzien van een rond gat en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal om in de gedenkboom op te hangen. Het gedenkblad is 105 mm bij 59 mm en heeft een dikte van 3 mm. Het gedenkblad blijft 50 jaar in de gedenkboom hangen. Kijk voor de kosten op de pagina tarieven.

Wilt u een gedenkblad laten plaatsen in een van de gedenkbomen? Ga dan naar ‘direct regelen‘.