Digitaal

Inwoners hebben steeds meer online contact met ons. Via onze website, maar ook via Whatsapp, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube en LinkedIn. Zo blijft u eenvoudig op de hoogte en kunt direct vragen stellen.

Servicenorm: digitaal beschikbaar

Via onze website kunt u zaken plaatsonafhankelijk en 24 uur per dag regelen. Uitgezonderd zijn bijvoorbeeld een nieuw paspoort of rijbewijs waarvoor u nog bij ons moet langskomen. Onze servicenorm is dat 75% van al onze producten digitaal wordt aangeboden.

Servicenorm: adequate afhandeling

Doet u een aanvraag of verzoek via de website, dan krijgt u binnen een uur een e-mail met een ontvangstbevestiging toegestuurd. Deze geeft aan dat wij uw aanvraag of verzoek hebben ontvangen. Uw digitale aanvraag of uw digitaal verzoek wordt door een medewerker van de gemeente binnen de wettelijke termijn afgehandeld. Mocht het niet mogelijk zijn uw verzoek of aanvraag binnen deze termijn af te handelen dan ontvangt u hierover een bericht.

Servicenorm: tevredenheid

Als u digitaal een product aanvraagt of een formulier invult, dan kunt u via het inwonerstevredenheidsonderzoek aangeven of u tevreden bent over de dienstverlening via de website. Minimaal 60% van de inwoners waardeert onze digitale dienstverlening met een 7.

Servicenorm: Social media

Stelt u ons een vraag via Twitter of Facebook? Dan reageren wij van maandag tot en met vrijdag binnen 2 uur. Op de andere tijdstippen krijgt u een informatieve bevestiging.