Blijf op de hoogte

De Algerabrug is een belangrijke verkeersader in Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard. Daarom is het vervelend als er voor u oponthoud ontstaat door bijvoorbeeld werkzaamheden of calamiteiten aan de brug en/of wisselstrook. Wilt u op de hoogte blijven van de gebeurtenissen rondom de Algerabrug? De gemeente informeert u op verschillende manieren.

Twitter en Facebook

Via het Twitteraccount @gemkadij en de Facebookpagina www.facebook.com/gemkadij informeert de gemeente de gebeurtenissen rondom de brug die zorgen voor oponthoud.

Sms

De gemeente heeft een sms-dienst, waarmee zij iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld, informeert bij onvoorziene problemen op de Algerabrug en wisselstrook. Maakt u ook veel gebruik van de Algerabrug en lijkt u het handig om bij calamiteiten op de Algerabrug een sms te ontvangen? U kunt zich hier voor deze dienst aanmelden. Let op! De sms-dienst wordt alleen ingezet tijdens de spitsuren (07.00 – 9.00 & 16.00 – 19.00 uur) en in uitzonderlijke situaties.

Meld u aan

Het aanmelden en ontvangen van sms’jes is gratis. Wilt u zich afmelden voor de sms-dienst? Stuur dan een mail met naam en telefoonnummer naar communicatie@krimpenaandenijssel.nl.

Website

Op deze website houdt de gemeente u op de hoogte over de werkzaamheden aan de brug of wisselstrook of elders in Krimpen aan den IJssel. Houd daarom de nieuwsitems op onze site in de gaten en kijk voor de wegwerkzaamheden op www.krimpenaandenijssel.nl/wegwerkzaamheden.