Afvalkalender

U vindt de digitale afvalkalender sinds januari 2021 alleen nog in de afvalapp van Cyclus. In deze app ziet u wanneer u welke container moet buiten zetten. Log in met uw postcode en huisnummer. U ontvangt  alle informatie over het sorteren en aanbieden van huishoudelijk afval op uw persoonlijke pagina. Zo heeft u de digitale afvalkalender altijd bij de hand. U kunt meldingen inschakelen om u te herinneren aan de eerstvolgende afvaldagen. Ook is er een overzichtelijke plattegrond met de dichtstbijzijnste afvalpunten is.

De Cyclus afvalapp is beschikbaar voor Android (Cyclus afvalapp) en iOS (Afvalkalender Cyclus).

Wilt u liever een geprinte versie? Of wilt u de afvalkalender in uw Outlook-agenda zetten? Ook dat kan, via afvalkalender.cyclusnv.nl.

De nieuwe persoonlijke afvalkalender bevat nuttige informatie voor u als inwoner van Krimpen aan den IJssel. Zo zijn in de app de eerstvolgende inzameldagen overzichtelijk weergegeven. In de app staat in een overzicht per jaar en per maand wanneer het huishoudelijk afval wordt ingezameld. Daarnaast vindt u hier informatie over de verschillende soorten afval en de afleverlocaties. Twijfelt u in welke bak uw afval hoort? Raadpleeg dan de afvalwegwijzer. Hier is ook meer informatie te vinden over het sorteren van afval.

Download hier de afvalapp voor Android

Download hier de afvalapp voor Apple