Accountmanager bedrijven

Binnen de gemeente Krimpen aan den IJssel is de accountmanager het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Voor u is dat Michel Noorlander. Hij is goed op de hoogte van alles wat te maken heeft met ondernemerschap in de Gemeente Krimpen aan den IJssel. Zo heeft de accountmanager algemene kennis van bijvoorbeeld gemeentelijk beleid, procedures, en wet- en regelgeving. De accountmanager denkt met u mee en kan u helpen bij het zoeken naar oplossingen om de wensen van ondernemers mogelijk te maken. Verder werkt hij aan het onderhouden van een goede relatie tussen de gemeente en het bedrijfsleven.

Heeft u vragen of loopt u tegen bepaalde zaken aan? Dan kunt u bij Michel Noorlander terecht. Bijvoorbeeld als u uitbreidingsplannen heeft voor uw bedrijf. Maar ook als u een keer wilt overleggen over mogelijkheden in Krimpen, is hij de juiste persoon voor u.

Of wilt u graag een keer in gesprek over uw ideeën? Neem dan contact op met Michel Noorlander. U kunt contact met hem opnemen via michelnoorlander@krimpenaandenijssel.nl of 06 24 83 70 51.