Dorpsgesprekken met burgemeester Martijn Vroom

23 juli 2019

Tijdens de raadsvergadering op dinsdag 2 april heeft burgemeester Martijn Vroom zijn excuses aangeboden voor het plaatsen van zijn Facebookbericht op 23 maart. De burgemeester legde de volgende verklaring af: “Vorige week was Krimpen aan den IJssel in het nieuws. Dat kwam omdat ik zaterdag 23 maart een bericht op Facebook had gezet. Over dit bericht barstte een storm van kritiek los. ik had het betreffende bericht niet moeten plaatsen. De door mij gekozen vorm was confronterend en roept nare gevoelens op. Ik heb spijt van zowel de vorm als de inhoud.”

Burgemeester Martijn Vroom wil graag in gesprek met de inwoners van Krimpen aan den IJssel. Om naar ze te luisteren en van gedachten te wisselen. Om dit te realiseren worden de dorpsgesprekken op korte termijn georganiseerd.

De dorpsgesprekken vinden plaats op de onderstaande data, op verschillende locaties in het dorp:

  • Dinsdag 9 april om 19.00 uur
  • Donderdag 11 april om 20.00 uur
  • Maandag 15 april 19.30 uur
  • Dinsdag 23 april om 18.00 uur
  • Dinsdag 30 april om 17.00 uur  

Wilt u deelnemen aan een dorpsgesprek met de burgemeester? De burgemeester stelt dat zeer op prijs. U kunt zich hiervoor aanmelden via het e-mailadres collegesecretariaat@krimpenaandenijssel.nl of het telefoonnummer 140180. U ontvangt hierna zo spoedig mogelijk bericht over de locatie waar het gesprek met de burgemeester zal plaatsvinden.