Denk mee over onafhankelijke cliëntondersteuning in Krimpen aan den IJssel

12 augustus 2022 Afbeelding van het raadhuis

Wilt u meedenken over het verbeteren van de onafhankelijke cliëntondersteuning in de gemeente? Kom dan naar de bijeenkomst op dinsdag 6 september, van 16.00 tot 20.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het Raadhuis, Raadhuisplein 2. KrimpenWijzer nodigt u van harte uit voor deze bijeenkomst.

Wat is onafhankelijke cliëntondersteuning?

Onafhankelijke cliëntondersteuning is een gratis voorziening die bestemd is voor iedereen die vragen heeft over levensdomeinen. Zoals zelfstandig leven, zorg en ondersteuning. Maar bijvoorbeeld ook over participatie, wonen, onderwijs en werk en inkomen. Het doel van cliëntondersteuning is om ervoor te zorgen iedereen passende ondersteuning of zorg kan krijgen.

Doel van de bijeenkomst

We willen op de bijeenkomst met u onderzoeken hoe we onafhankelijke cliëntondersteuning in de gemeente kunnen verbeteren. Als u meer wilt betekenen voor inwoners voor wie onafhankelijke ondersteuning een meerwaarde heeft, dan bieden wij u op deze bijeenkomst de gelegenheid om actief mee te denken. Wij horen graag uw mening, ervaring en tips. Uw mening is waardevol! Tijdens de bijeenkomst zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Meld u aan voor de bijeenkomst

U kunt zich aanmelden door op de link te klikken of de link in uw webbrowser te plakken. U kunt ook een e-mail sturen naar vrijwilligers@krimpenwijzer.nl. Lukt dat niet? Dan kunt u zich op maandag-, dinsdag- of woensdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur op het gezondheidscentrum aanmelden bij het vrijwilligersloket. Dit kan op dezelfde tijden ook telefonisch via (0180) 51 58 40. Meld u aan via: https://forms.gle/oWsdLUKa8d3sMKG69

Vol is vol

Er zijn maximaal 60 plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan, want vol = vol. U ontvangt in de week voorafgaand aan de bijeenkomst een bericht van ons met nadere informatie over het programma van 6 september. Ook wanneer u op de wachtlijst geplaatst wordt, laten we dit tijdig aan u weten.