Deelscooters Go Sharing en felyx nu ook in Krimpen aan den IJssel

13 augustus 2021

Op vrijdag 13 augustus vond de officiële lancering plaats van de deelscooters van Go Sharing en felyx in Krimpen aan den IJssel. In Krimpen aan den IJssel staan nu zo’n 70 elektrische deelscooters. Wethouder Anthon Timm was namens de gemeente Krimpen aan den IJssel bij de lancering aanwezig. Het initiatief van de elektrische deelscooters maakt deel uit van een breder pakket aan mobiliteitsmaatregelen rond de werkzaamheden aan de Grote Kruising in Krimpen aan den IJssel.

Anthon Timm, wethouder bereikbaarheid bij gemeente Krimpen aan den IJssel: “De deelscooters van Go Sharing en felyx en de elektrische deelfietsen van WindMill Bike zijn duurzame vervoersmiddelen die Krimpenaren kunnen gebruiken. Ze zijn een voed alternatief voor de auto en dat is belangrijk voor de bereikbaarheid van Krimpen. Zeker nu we werken aan de Grote Kruising. Door het gebruik van deze scooters en fietsers maken we de gemeente ook een stukje duurzamer.”

Gebruik maken van een van de deelscooters Om gebruik te maken van de deelscooters en –fietsen is het nodig de app van de betreffende aanbieder te installeren. Na het downloaden van de app kan diegene zich registreren (ook in de app). Vervolgens kunnen de deelscooters en –fietsen direct worden gebruikt. In de app is te zien waar de scooters of fietsen te vinden zijn. Op Ways2go zijn voor nieuwe leden kortingsacties te vinden en is stap voor stap te lezen hoe de scooters en fietsen werken. Let op: de voorwaarden verschillen per aanbieder.

Kijk hier voor een overzicht van alle mobiliteitsmaatregelen van de Grote Kruising.