Burgemeester Martijn Vroom gaat voor tweede termijn

16 maart 2021

Burgemeester Martijn Vroom wil graag in aanmerking komen voor een herbenoeming voor een tweede termijn als burgemeester van Krimpen aan den IJssel. Dat heeft hij laten weten aan Jaap Smit, de commissaris van de Koning in Zuid-Holland. De gemeenteraad gaat nu van start met de herbenoemingsprocedure, die leidt tot een aanbeveling over de herbenoeming aan de minister van Binnenlandse Zaken. 

Burgemeester Martijn Vroom wil er voor alle Krimpenaren zijn

Burgemeester Martijn Vroom: “Ik heb het in Krimpen aan den IJssel naar mijn zin. Mijn eerste termijn is echt omgevlogen. Ook heb ik het gevoel dat ik hier nog helemaal niet klaar ben. Er is nog zoveel te doen. Zo wil ik er zijn voor alle Krimpenaren. Ik ga graag gesprekken met hen aan off- en online. Daarnaast heb ik een goed landelijk netwerk dat ik – waar nodig – voor Krimpen inzet.

Martijn Vroom is in december 2015 benoemd als burgemeester van Krimpen aan den IJssel. Zijn termijn eindigt in december van dit jaar. Eerder was hij onder andere actief als wethouder in Waddinxveen en Noordwijk en als raadslid in Schiedam.