Bent u een gedupeerde van de kinderopvangtoeslag affaire?

1 maart 2022 Foto van een persoon met geld in handen

Gemeenten ondersteunen gedupeerden op diverse gebieden.  In de gemeente Krimpen aan den IJssel doen medewerkers van KrimpenWijzer dit op het gebied van financiën, gezondheid, werk of dagbesteding, gezin en wonen. Hun belangrijkste taak is het ondersteunen van ouders in de afhandeling van het dossier bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT). UHT is verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van de schade. De emotionele schade van ouders nemen we hiermee helaas niet weg.

Kom naar de lotgenotenbijeenkomst op donderdag 10 maart!

Op verzoek van een aantal gedupeerden heeft KrimpenWijzer begin februari een eerste lotgenotenbijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst hebben zij anoniem hun verhaal met elkaar kunnen delen. Deze bijeenkomst vonden de gedupeerden heel prettig. Daarom organiseert KrimpenWijzer op donderdagmiddag 10 maart een tweede bijeenkomst.

Bent u een gedupeerde en wil u hierbij aanwezig zijn?

Neem dan contact op met de KrimpenWijzer via uw contactpersoon of telefoonnummer: 0180-51 75 90. “De pijn wegnemen kunnen we niet. Wél hopen we door het organiseren van deze bijeenkomst een bijdrage te kunnen leveren aan het emotionele herstel.”, aldus wethouder Anthon Timm. Hij en burgemeester Martijn Vroom zijn bij de lotgenotenbijeenkomst van donderdag 10 maart aanwezig.