Begin 2023 goed en download de Cyclus afval-app

3 januari 2023 Foto van Cyclus van de app getoond op laptop, tablet en smartphones.

Bent u in 2022 regelmatig vergeten uw minicontainer, PMD-zak of oud papier aan te bieden? Dan heeft u een goed voornemen voor 2023. Een tip: mis in 2023 geen inzamelmoment, download de Cyclus afval-app zodat u altijd op de hoogte bent. In de app vindt u alles over afval op 1 plek. Als u de meldingen instelt, dan krijgt u een herinnering wanneer wij huishoudelijk afval komen ophalen. De melding krijgt u voorafgaand aan de inzameldag. Daarnaast vindt u ook andere handige informatie en tips in de app.

Alles over afval op 1 plek

In de digitale afvalkalender en Cyclus afval-app kunt u terecht voor meer informatie. Namelijk over de afvalinzameling, de milieustraat en het scheiden van de verschillende afvalstromen. U vindt bijvoorbeeld een kalender en de afvalwegwijzer. Hierin kunt u opzoeken welk afval waar hoort en de aanbiedregels vinden. Bovendien ziet u via het locatiekaartje de verzamelcontainers bij u in de buurt.

Download de app, log in en u ziet direct alle informatie

Op www.cyclusnv.nl/afvalkalender staat een link om de Cyclus afval-app te downloaden. De app direct downloaden via de AppleStore of PlayStore is ook mogelijk. Als de app op uw telefoon staat, log dan in met uw postcode en huisnummer. U ziet direct alle informatie over het scheiden en het aanbieden van huishoudelijk afval.

Geen smartphone? Ga dan naar de website van de digitale afvalkalender

De informatie over de huishoudelijke afvalinzameling vindt u ook op de digitale afvalkalender op www.cyclusnv.nl/afvalkalender. Nadat u uw postcode en huisnummer hebt ingevoerd, vindt u direct alle informatie. Bijvoorbeeld over het scheiden en aanbieden van huishoudelijk afval.