110-jarig bestaan Bloemenmarkt op 6 juni

6 mei 2022 Zwart-wit foto van Bloemenmarkt

Gelukkig kunnen we aankondigen dat de jaarlijkse Bloemenmarkt op 6 juni weer plaatsvindt. Dit jaar is dat op Tweede Pinksterdag. Zoals gebruikelijk is dit evenement op het parkeerterrein bij het Raadhuisplein.

Twee jaar lang kon de Bloemenmarkt niet doorgaan

Dit kwam helaas door de coronamaatregelen. We zijn blij dat de Bloemenmarkt nu wel doorgaat. Ook is het gelijk het 110-jarig bestaan van de Bloemenmarkt. Dat moet gevierd worden!

Op het parkeerterrein vindt u weer bloemen en planten- en perkgoed verkopers

Verder kunt u tijdens de Bloemenmarkt vers fruit kopen. Bovendien geniet u van een heerlijke snacks bij de diverse foodtrucks. Zoals koffie- en thee, kip specialiteiten, broodjes worst en beenham, crêpes en poffertjes. Daarnaast is er ook voldoende entertainment voor de kinderen. Er is namelijk een draaimolen aanwezig op het plein tijdens de markt.

Kom voorbereid en lees de routebeschrijving

In verband met de wegwerkzaamheden rondom de grote kruising en Boerhaavelaan zijn er diverse omleidingen. We raden u aan te voet of op de fiets de Bloemenmarkt te bezoeken. Parkeren met de auto is mogelijk op het evenemententerrein bij de Nachtegaalstraat. Fietsen stallen kan bij de fietsenstalling bij torenflat Hoogstade. U kunt vanaf de parkeerplaatsen door winkelcentrum de Crimpenhof lopen om de Bloemenmarkt te bereiken of omlopen langs AH de Block richting de Weteringsingel waar u langs het Raadhuis loopt.